Автоматизированный дозатор-помпа для воды SMART WIRELESS PUMPING UNIT 129 купить по цене 180 грн | Optom

Автоматизированный дозатор-помпа для воды SMART WIRELESS PUMPING UNIT 129

Производитель:
Китай
Код товара:
132129
В упаковке:
2 шт.
Наличие:
Нет в наличии
Опт:
100.00 грн
140.00 грн

Розн:
180.00 грн

Внимание!!! Возможен небольшой диффект упаковки  !

Для того, щоб набрати чайник води з бутля, вам потрібно 10-15 разів натиснути на звичайну механічну помпу. Набрати каструлю для супу — це вже 20-25 натискань. Навіть склянку води не вийде набрати з одного натискання. Тому зручніше користуватися электропомпой, для цього просто натисніть на вмикач вгорі і через 30 секунд повний чайник води у вас в руці. Коли вам потрібна ємність заповнена, натисніть ще раз кнопку.


Електрична помпа для води Electric Touch Pump працює від вбудованого акумулятора, який здатний від одного заряду перекачати понад 120 літрів води що дорівнює 6-ти бутлях обсягом 19 літрів. Час для повного заряду акумулятора 3-4 години. У комплекті йде usb шнур для заряду від мережного адаптера комп'ютера або будь-якого іншого джерела живлення.


У цій помпи використовуються тільки якісні матеріали, корпус виготовлений з харчового пластику, внутрішній шланг з силікону, зовнішній кран з нержавіючої сталі. Електрична помпа для води це сучасно рішення для людей які вживають бутильовану воду. Більше немає необхідності робити додаткові зусилля як на механічній помпі. Вам достатньо всього лише натиснути на кнопку.

Сюда переносим таблицу
Название Автоматизированный дозатор-помпа для воды SMART WIRELESS PUMPING UNIT 129 132129
ТМ Domotec
Артикул 129
Склад Павлоград
В упаковке 2 шт.

Оставить отзыв

    Плохо           Хорошо
Товар встречается в категориях

Обувь
Одежда
Носки
Нижнее белье
Домашний текстиль
Сумки и аксессуары
Все скидки
Гаджеты
arrow_upward