Инструмент для удаления вмятин Pops-a-Dent 774 купить по цене 199 грн | Optom
Инструмент для удаления вмятин Pops-a-Dent 774

Инструмент для удаления вмятин Pops-a-Dent 774

Производитель:
Китай
Код товара:
132774
В упаковке:
2 шт.
Наличие:
Нет в наличии
Опт:
99.00 грн
160.00 грн

Розн:
199.00 грн

Інструмент для видалення вм'ятин рихтування без СТО Pops-a-Dent


Кожен власник автомобіля хоч раз в житті стикається з необхідністю вирівнювання вм'ятин, які дуже легко возникаю від: падаючих каштанів; сильного граду; каменів на дорозі; неакуратної парковки і т.д. Ремонт бампера в сервісі задоволення не дешеве, і якщо пошкодження невелике його краще усунути самостійно.


Зробити це можна за допомогою Pops-a-Dent - набору для вирівнювання вм'ятин, який складається з:


спеціального термоклею; містка-скоби; трьох присосок різних розмірів; пістолета для розігріву клею; лопатки для видалення клею. Принцип дії набору


Зробити невеликий ремонт кузова з Pops-a-Dent досить просто. За допомогою спеціального клею потрібно наклеїти присосок в центр ушкодження. Клей попередньо потрібно розігріти. Після застигання клею (займе пару хвилин) надіти скобу на присоску і накручувати її до штиря присоски за допомогою спеціальної підтяжки. Повинен відбутися клацання, що означає, що вм'ятина вирівнялася. На цьому рихтування авто завершена. Інструмент повинен відпасти самостійно, а якщо цього не відбулося, потрібно скористатися входять в комплект набору приладами.


Фінальний етап усунення вм'ятин - полірування плями, при цьому вам не доведеться перефарбовувати авто або використовувати абразивні матеріали. Попсадент - приголомшливий набір: дуже простий у використанні і недорогий. З його допомогою можна заощадити значну суму коштів і дорогоцінний час на поїздку в автосервіс, тим більше що в даний час багато професіоналів на сервісних пунктах використовують саме Pops-a-Dent для цієї роботи. Так навіщо платити комусь, коли можна зробити все самому за лічені хвилини і безкоштовно? Це набір стане в нагоді кожному водієві.

Сюда переносим таблицу
Название Инструмент для удаления вмятин Pops-a-Dent 774 132774
ТМ Pops-a-Dent
Артикул 774
Склад Павлоград
В упаковке 2 шт.
Гарантийный срок 14 дней

Оставить отзыв

    Плохо           Хорошо

Вас могут заинтересовать

Товар встречается в категориях

Обувь
Одежда
Носки
Нижнее белье
Домашний текстиль
Сумки и аксессуары
Все скидки
Гаджеты
arrow_upward